background

Over Style sportboten, Fibrafort Brazilie

Van een klein bedrijf van nautische glasvezel gebaseerde accessoires om de eerste buitenboordmotor in 1993, met inbegrip van de lancering van de Style lijn in 1998, tot het invoeren van het segment van de motorboten meer dan 28 foot in 2008, lanceert het bedrijf voortdurend  nieuwe modellen van pleziervaartuigen , het verhogen van de structuur en het verkrijgen van een gemiddelde jaarlijkse groei van 20%.

Op dit moment zijn twee productielijnen in de fabriek, gelegen in een gebied van 6.700 m 2 in Itajai­ (SC), produceren modellen van boten meten 16 tot 40 voet met de hoogste ontwerp-en technische kwaliteit, die zorgvuldig werk van circa 300 medewerkers nodig het produceren van een gemiddelde van 100 boten / maand.

In een scenario van constante uitbreiding van de nautische segment in Brazilie  In de afgelopen jaren heeft Fibrafort bekend hoe goed gebruik van de opgedane kennis in de voortdurende tevredenheid van de consument onderzoeken, het verkrijgen van gedifferentieerde kwaliteit en innovatie van de afwerking en accessoires, evenals aanwezigheid te maken en technische bijstand voor de klanten. 
Dit leidde tot de beroemde speedboten van het merk, zoals de Style 210, Style 280 GT en Style 310GT, naast de Style 190, de speedboot meest verkochte in Brazilie

Het bedrijf heeft op dit moment de grootste wederverkoop en de technische service van het segment in Brazilie met 32 binnenlandse dealers, aanwezig in 32 landen, waarvan zij exporteert een deel van haar maandelijkse productie, in landen zoals Nederland, Rusland en Duitsland.

Tijdens de voortdurende veranderingen van de natuurlijke groei van het bedrijf, heeft Fibrafort intact blijven een aantal zaken pijlers sinds de oprichting. Er is een constante verbetering en investering in capacitating haar team van medewerkers, het genereren van duurzaamheid voor de zaken van het bedrijf en de assertiviteit en constante zoektocht naar uitmuntendheid.

Vandaag de dag heeft het bedrijf de totale controle van vezel productie en exclusieve leveranciers met hoge standaard grondstoffen en kennis van de markt. Dit zijn eigenschappen die toe te kennen Fibrafort de capaciteit te interpreteren en de klant wenst materialiseren voor comfort en functionaliteit, de lancering van exclusieve innovaties elk seizoen.

Dealers
Nieuws
Fibrafort 270 nu ook leve
Fibrafort Style 270 is nu ook leverbaar met een 6 cilinder Diesel inboordmotor !! Schitterende Cr
Porsche Consulting
Fibrafort de werf die de STYLE boten produceert werkt sinds 2014 samen met Porsche Consulting die he
HISWA 2016
Ook wij staan op de HISWA !! Wij staan op stand 01.132.  U komt toch ook ?